Interieur reinigen

Er zijn vele mogelijkheden om uw interieur te reinigen. wij kunnen uw interieur weer in perfecte staat brengen:

Bekleding

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij de hardnekkigste vlekken uit uw bekleding krijgen. Poetscentrale Castricum kan uw stoffen bekleding en lederen bekleding in nieuw staat krijgen.

Dashboard

Met speciale producten reinigen we het dashboard van uw auto. Hierdoor ziet uw dashboard er weer als nieuw uit.

Vloerreiniging

Bij poetscentrale Castricum reinigen wij niet alleen de bovenkant van de vloermatten. Ook de bodem wordt goed aangepakt. Met deze manier worden alle hoeken van de vloer meegenomen waar u met de normale stofzuiger niet bijkomt. Ook kunnen vlekken uit de vloer worden verwijderd.

Hemelbekleding reinigen

De hemel van de auto wordt vaak vergeten. Maar bij poetscentrale Castricum niet. Ook hier kunnen vlekken uit verwijderd worden.

Geurbehandeling

Ook de vieze geuren in je auto zat? Van hondenlucht tot rookgeur dit is tot 99% te verwijderen met een ozon behandeling. Hierbij worden ook alle hondenharen of teer van sigaretten schoongemaakt. Hierna komt het ozonapparaat in de auto te staan en deze doet de rest van het werk. Hierna ruikt uw auto ook heerlijk fris.

Kofferruimte

In de kofferruimte worden vaak spullen in vervoerd waardoor uw kofferruimte smerig wordt. Bij poetscentrale Castricum is dit geen probleem om dit te reinigen.